Paskutinį liepos savaitgalį Klaipėdoje vykstant 90-metį skaičiuojančiai Jūros šventei LRT RADIJAS ir LRT KLASIKA keliauja į pajūrį, kur rengs specialias laidas iš šventės šurmulio, domėsis pajūrio aktualijomis bei gyvai bendraus su radijo klausytojais. 

Kilnojamojoje radijo studijoje įsikūrusią komandą bus galima sutikti liepos 26-27 d. Klaipėdos Danės skvere, o liepos 28-ąją prie Palangos Kurhauzo. Čia laidų „Ryto garsai“„Lietuvos diena“ ir „Pakeliui su klasika“ vedėjai ruošia turiningų pokalbių apie pajūrio aktualijas, pramogas bei iššūkius.

Liepos 26 d., penktadienį, kilnojamoji LRT radijo studija įsikurs Klaipėdos Danės skvere. Šią dieną čia bus tiesiogiai transliuojamos net trys radijo laidos.

Nuo ankstyvo ryto, 6.30 val. iki 9 val., „Ryto garsus“ iš uostamiesčio ves žurnalistė Rūta Kupetytė. Laidos klausytojai sužinos apie 90-metį mininčios Jūros šventės renginius, išgirs pokalbius apie jūrininkystę, vandens sportą, pokalbius su poilsiautojais bei kitas aktualijas.

Nuo 13.05 val. iki 14 val. Danės skvere bus rengiama laida „Lietuvos diena“, kurią ves žurnalistas Paulius Selezniovas. Laidoje bus atspindimos ne tik dienos aktualijos, bet ir kalbinami jubiliejinės Jūros šventės dalyviai, klaipėdiečiai bei miesto svečiai.

Nuo 16.05 val. iki 18 val. kilnojamojoje radijo studijoje Danės skvere įsikurs LRT KLASIKA su laida „Pakeliui su klasika“. Čia vedėjos Gabija Narušytė ir Rasa Murauskaitė-Juškienė domėsis pirmąja, dar 1934 m. vykusia Jūros švente bei šiuolaikiniais jos atributais, taip pat žvilgsnį kreips į uostamiesčio kultūrą. Šią programą nuo 17.05 val. girdės ir LRT RADIJO klausytojai.

Liepos 27 d. šeštadienį, Klaipėdos Danės skvere vėl įsikurs „Ryto garsų“ komanda, kur Rūta Kupetytė nuo 7.05 val. iki 9 val. ruošia turiningų pokalbių apie Jūros šventės himną bei mugės gėrybes, atradimus Baltijos jūroje ir kitas temas.

Ankstesnis įrašas Kitas įrašas